Ako sa učiť a nezabúdať – Princípy mozgovo-kompatibilného učenia

ONLINE

978-80-8152-898-9

E-publikácia


Kľúčové slová:

Ďalšie informácie

Autori:Adriana Boleková, Desanka Výbohová, Gabriela Hešková, Dagmar Breznoščáková, Milana Kovaničová, Eva Feketeová, Květuše Lovásová, Ingrid Hodorová, Silvia Rybárová
Rok vydania:2020
Dostupné od:28.09.2020
Vydanie:1. vydanie
Typ dokumentu:učebnica
Jazyk publikácie:slovenčina
Počet strán:150
Fakulta/pracovisko UPJŠ:Lekárska fakulta UPJŠ
Ústav:Ústav anatómie
Poznámka:Publikácia je výstupom grantu KEGA 019UPJŠ-4/2018.
Licencia:Creative Commons BY NC (Uveďte autora - Nepoužívajte komerčne)

Popis

Kniha je primárne určená študentom prvých ročníkov vysokých škôl, ale je vhodná pre každého, kto sa potrebuje učiť. Študenti si v nej nájdu základné princípy učenia sa, ako si vedomosti uchovať, ako sa koncentrovať, neplytvať časom, nestresovať sa pred testom, či skúškou a mnoho iných praktických rád. Osvojením si jednoduchých poznatkov sa bude študent schopný učiť sa efektívne s princípmi mozgovo-kompatibilného učenia tak, aby si v čo najkratšom čase osvojil čo najviac informácií s maximálnou retenciou, t. j. s minimálnym zabúdaním.

Kniha môže slúžiť nielen ako teoretický podklad, ale aj ako praktická pomôcka na zvládnutie vysokoškolského vzdelávania sa.

Naším cieľom bolo vytvoriť vyvážený materiál, ktorý by bol zaujímavým zdrojom nielen pre študentov prvých ročníkov vysokých škôl, ale aj pre poslucháčov vyšších ročníkov a pre všetkých s nutnosťou celoživotného vzdelávania.

Možno vás zaujmú aj tieto publikácie